valvasorjev dom pod stolom-pd radovljica m

Konec januarja bomo popestrili z rodovim izletom.  V soboto, 25.1., se bomo podali  na pohodni vikend do Valvasorjeve koče pod Stolom, kjer bomo prenočili.

Dobili se bomo v soboto, 25. januarja, ob 9. uri zjutraj pod uro na glavni železniški postaji. Predviden povratek bo previdoma v nedeljo popoldne.

Hoje od postaje do doma (1180 m) bo približno 3 km in 620 m višinske razlike. Izlet je namenjen in pripravljen za vse rodove člane. Vsebinsko je izredno pomemben, saj bo vseboval veliko taborniških dejavnosti, katerih ni možno izvesti na vodovih srečanjih.

Otroci s seboj potrebujejo pohodne čevlje, oblačila, primerna letnemu času (tudi kapo, šal in rokavice), rezervna oblačila (prilagojeno vremenu), pribor za osebno higieno ter malico za prvi dan. Obvezna je tudi rutka. Vsa oprema naj bo zložena v nahrbtniku, ki ga bodo otroci lahko nosili sami.

Cena izleta, ki vključuje prevoz (s skupinskim popustom) ter nočitev z večerjo in zajtrkom, je 35 €. Znesek nakažite na TRR z navedenim namenom IME in PRIIMEK OTROKA - IZLET JANUAR  najkasneje do 22.1.2013!

Pozor: TRR smo septembra 2013 spremenili, novega najdete tukaj.

Več informacij dobite pri vodnikih.

 


Joomla SEF URLs by Artio
 

Ponosni člani

Osnovni podatki društva

Društvo tabornikov rod Samorastniki
Polje 12
1260 Ljubljana - Polje
Davčna številka: 85217514
[email protected]