V soboto, 12. april, bomo obiskali največjo taborniško prireditev v Ljubljani, 18. Taborniški feštival, ki se bo dogajal v parku Tivoli. Tudi letos bo na voljo več kot 40 zares zanimivih delavnic.

festival

MČ-ji se bomo zbrali pred OŠ Polje ob 8.40 in se z avtobusom odpeljali do mesta, kjer se bo ob 9.30 pričel taborniški program. S seboj zato potrebujete urbano (napolnjeno za najmanj dve vožnji), kroj in rutko, malico in pijačo, drobiž za sladoled. Povratek pred OŠ Polje bo okoli 14.30. 

GG-ji se bomo zbrali pred OŠ Polje ob 9.30 in se s kolesi odpeljali po do mesta, kjer bomo spotoma obiskali feštival, nato pa nadaljevali pot po Ljubljani. Na poti vas pričakuje tudi presenečenje. S seboj potrebujete brezhibno kolo, rezervno zračnico, čelado, pijačo in rutko.  Povratek v Polje bo okoli 15. ure. 

Več informacij prejmete pri vodnikih ali na [email protected]. Vsi novi člani pa si lahko v galeriji pogledate slike preteklih feštivalov. 

 

DOBRODELNOST NA FEŠTIVALU: na letošnjem feštivalu bo sodelovala tudi Anina zvezdica, ki bo zbirala donacijo hrane. Vse dodatne informacije najdete v rubriki Družbeno vključevanje. Veseli bomo vsake donacije, ki bo pomagala družinam v socialni stiski. 


Joomla SEF URLs by Artio
 

Ponosni člani

Osnovni podatki društva

Društvo tabornikov rod Samorastniki
Zaloška cesta 160
1260 Ljubljana - Polje
Davčna številka: 85217514
[email protected]