logo2Rod Samorastniki

soncekV prejšnjem tednu se je v galeriji Turistične agencije Sonček na Šubičevi 1 v Ljubljani odprla dobrodelna razstava skodelic, ki so jih na prvem rodovem pikniku pobarvali naši mladi Samorastniki. Razstavo si je mogoče ogledati vsak delovni dan med 9. in 19. uro in v soboto med 9. in 12. uro, vsi obiskovalci, ki pa bi želeli katero od skodelic tudi posvojiti in s tem opraviti dobro delo, lahko to storijo z donacijo, ki jo bo ob koncu razstave prejela mladina s posebnimi potrebami, za katero skrbi Humanitarni zavod Vid iz Kranja.

Razstava je vredna ogleda, predvsem pa o njej obvestite tudi svoje prijatelje in znance.

Več informacij v zvezi z razstavo ali donacijami lahko dobite na telefonski številki 040 337 589 ali na naslovu [email protected].

V sodelovanju z:

logo-vid-01topLogo

Fotke z občnega zbora in novoletnega rajanja so objavljene. Nahajajo se, kakor ponavadi, v galeriji. Saj se boste znašli.

obci_zborV petek, 18. decembra se bo v spodnji dvorani krajevne skupnosti Polje odvijal občni zbor Samorastnikov, kjer si bomo ogledali fotografije prejšnjega leta, izvolili vodstvo rodu in se posladkali. Po tem se bo začelo novoletno rajanje! Pripravili bomo srečelov, izdelovali bomo okraske in še mnogo zanimivega. Vabljeni vsi člani s starši!

Pred in po občnem zboru bo potekalo tudi pomerjanje krojev, katere boste lahko tudi naročili. Vsi, ki boste kroj naročili, boste prejeli tudi našitek rodu.

Trajanje: 18.00 - 20.00

S seboj obvezno prinesi rutko, kroj (če ga imaš) in darilo za srečelov v vrednosti do 3 € (sladkarije ne veljajo!).

slika011

Pogumna ekipa Samorastnikov se je udeležila nočnega in zimskega orientacijskega tekmovanja (ZNOT). Na tekmovanju so se pomerili v močni konkurenci grč, kjer so dosegli 15 mesto. Ponagajala jim je gosta megla, ki se je spustila malo po njihovem zelo poznem štartu.

Kljub temu so se vrnili živi in zdravi z mislijo: "Važno je sodelovati, ne pa zmagati!"

Joomla SEF URLs by Artio
 

Ponosni člani

Osnovni podatki društva

Društvo tabornikov rod Samorastniki
Polje 12
1260 Ljubljana - Polje
Davčna številka: 85217514
[email protected]