logo2Rod Samorastniki

Spoštovani starši!
  Gotovo že veste, da bodo vse vzgojno-izobraževalne ustanove od ponedeljka, 16. 3., vsaj do konca marca zaprte. Taborniki moramo slediti odločitvam, ki botrujejo preprečevanju razširjanja tega zloglasnega virusa. Tudi mi moramo skrbeti za preventivo. Zato bodo do nadaljnjega vse naše aktivnosti, vključno z vodovimi sestanki, odpovedane. Ko bodo šole in vrtci spet začeli s svojo dejavnostjo, lahko v istem tednu računate na nas.
  Na Mestni Zvezi Tabornikov se ukvarjajo z idejo, da bi nekateri sestanki potekali na daljavo. Vaš vodnik bo zato še pravi čas stopil v stik s člani in predstavil možnosti sestankov na daljavo. Poraja se nekaj dobrih idej.
  Upajmo, da bo ta premor čim krajši.
Starešina Aljaž Peček - Lisjak

V zvezi z izbruhom koronavirusa (SARS-CoV-2) vas obveščamo:
  - naši sestanki in akcije bodo zaenkrat potekali nemoteno, saj se člani gibljejo v enaki družbi in enakem okolju kot v šolah,
  - prihaja obdobje lepšega vremena, zato bomo sestanke, če se bo le dalo, organizirali na prostem,
  - programi sestankov so sestavljeni tako, da telesni stiki med udeleženci niso potrebni,
  - glede odpovedi akcij in sestankov, se bomo v prihodnje ravnali glede na lokalno prakso. Če naše šole odpovedo pouk, bomo tudi mi odpovedali vodove sestanke in akcije. Seveda boste o tem ažurno obveščeni,
  - prosimo vas tudi, da se bolni otroci sestankov in akcij ne udeležujejo. Še enkrat poudarjamo, da se bomo tudi v prihodnje držali navodil pristojnih državnih inštitucij in vas o vseh spremembah našega dela sproti obveščali.
Vodstvo rodu

Pomembno obvestilo: Spremljajte našo spletno stran tudi med Jesenovanjem!
Letos smo se odločili, da bomo sproti objavljali fotografije z jesenovanja.

Prve fotografije od sobote lahko pričakujete v soboto zvečer, od nedelje v nedeljo zvečer in od ponedeljka - zagotovo ste uganili - v ponedeljek zvečer. Potrudili se bomo, da jih bomo redno objavljali.

Mimogrede, tega ne počnemo zato, da bi zaskrbljeni starši bili vedno na preži, kaj se dogaja z njihovimi otroki, ampak zato, da boste videli, kako se imamo fino! Redno spremljajte našo spletno stran in če ne bo posebnih tehničnih zapletov, bodo povezave do galerij objavljene v tej novici spodaj in v Galeriji v zgornjem meniju. Se gledamo!

 Fotografije vseh dni jesenovanja so objavljene v galeriji!

Po nekaj letih smo prenovili spletno stran, saj si želimo, da bi bile pomembne informacije o našem delovanju, še posebej pa informacije, ki zanimajo starše, dobro dostopne. Tehnologija gre naprej, temu pa moramo slediti tudi taborniki, pa čeprav se včasih zdi, da smo s kurjenjem ognjev ostali v prazgodovinskem obdobju.

Vsebino bomo seveda dodelovali in tudi dodajali nove strani. To je delo, ki se nikoli ne sme končati. Za morebitne predloge in vprašanja smo vedno na voljo preko elektronskega naslova [email protected].

Starše naših članov vabimo, da si v zgornjem meniju pogledajo nekaj vsebin, namenjenih posebej njim. Uporaben bo recimo seznam opreme za taborjenje. Objavili smo tudi fotografije z zadnjega izleta, katere si lahko ogledate v Galeriji.

Joomla SEF URLs by Artio
 

Ponosni člani

Osnovni podatki društva

Društvo tabornikov rod Samorastniki
Polje 12
1260 Ljubljana - Polje
Davčna številka: 85217514
[email protected]