logo2Rod Samorastniki

Pomembno obvestilo: Spremljajte našo spletno stran tudi med Jesenovanjem!
Letos smo se odločili, da bomo sproti objavljali fotografije z jesenovanja.

Prve fotografije od sobote lahko pričakujete v soboto zvečer, od nedelje v nedeljo zvečer in od ponedeljka - zagotovo ste uganili - v ponedeljek zvečer. Potrudili se bomo, da jih bomo redno objavljali.

Mimogrede, tega ne počnemo zato, da bi zaskrbljeni starši bili vedno na preži, kaj se dogaja z njihovimi otroki, ampak zato, da boste videli, kako se imamo fino! Redno spremljajte našo spletno stran in če ne bo posebnih tehničnih zapletov, bodo povezave do galerij objavljene v tej novici spodaj in v Galeriji v zgornjem meniju. Se gledamo!

 Fotografije vseh dni jesenovanja so objavljene v galeriji!

Po nekaj letih smo prenovili spletno stran, saj si želimo, da bi bile pomembne informacije o našem delovanju, še posebej pa informacije, ki zanimajo starše, dobro dostopne. Tehnologija gre naprej, temu pa moramo slediti tudi taborniki, pa čeprav se včasih zdi, da smo s kurjenjem ognjev ostali v prazgodovinskem obdobju.

Vsebino bomo seveda dodelovali in tudi dodajali nove strani. To je delo, ki se nikoli ne sme končati. Za morebitne predloge in vprašanja smo vedno na voljo preko elektronskega naslova [email protected].

Starše naših članov vabimo, da si v zgornjem meniju pogledajo nekaj vsebin, namenjenih posebej njim. Uporaben bo recimo seznam opreme za taborjenje. Objavili smo tudi fotografije z zadnjega izleta, katere si lahko ogledate v Galeriji.

Joomla SEF URLs by Artio
 

Ponosni člani

Osnovni podatki društva

Društvo tabornikov rod Samorastniki
Polje 12
1260 Ljubljana - Polje
Davčna številka: 85217514
[email protected]